Rozolive stream2
Luister hier>
  • Rondom Tien  (10:00 -12:00) Programma nieuws;


Rondom Tien;  ‘ Dinsdag 31 januari.

Dinsdag  31 januari - Volgens de voorspellingen hebben we vandaag akelig koud weer. Niets voor ons, geef ons de lente of de zomer maar dan voelen we ons toch beter.

Het is wél zo dat je de warmte binnen kunt halen door thuis een warme sfeer te creëren en zo af en toe een drankje te nuttigen wat je van binnen lekker op temperatuur brengt. The Andrew Sisters weten het wel, zij drinken graag rum en coca cola. Laten we dat dan ook maar eens proberen. Proost!

Als men het over nostalgische muziek heeft is dat een heel rekbaar begrip. Er zijn generaties die muziek uit de jaren 40 mooie, nostalgische muziek vinden terwijl een andere generatie muziek uit de negentiger jaren van de vorige eeuw meer waarderen.

Wij zijn van de generatie die dol is op de jaren 60 en 70, maar dat wil niet zeggen dat we alleen die muziek draaien. Het gaat er om wat u, als luisteraar, graag wilt horen!

Vergeet niet te luisteren naar de nieuwtjes en wetenswaardigheden die we tussen de muziek door brengen. U kunt er zich voordeel mee doen!

 

We wensen u, ook bij het programma van vandaag, veel luisterplezier.

Zie hier de Playlist >>

© 2023 Rozoradio