Rozolive stream2
Luister hier>
  • Rondom Tien  (10:00 -12:00) Programma nieuws;


Rondom Tien;  ‘ Dinsdag 20 September.

Dinsdag  20 September - Op 1 september begon de z.g. meteorologische herfst en morgen begint de echte herfst. De zomer zou dus nu voorbij zijn.

De laatste tijd horen we niet anders dan dat het zo’n hete zomer zou zijn geweest. Als we eerlijk zijn moeten we toch zeggen dat het wel meeviel. Het was niet echt nodig om naar zonnige oorden te gaan, hoewel velen dat toch deden. Lekker in Nederland vakantie vieren heeft zo zijn voordelen en charmes.

We geven wel toe dat er een paar te hete dagen tussen gezeten hebben. Als je de pech had om juist in die periode voor je werk ergens op een kantoor of andere werkplek te moeten zitten, kunnen wij ons natuurlijk wel voorstellen dat u klaagt.

Hoewel het er nu niet naar uitziet, hopen we op een mooie nazomer. Gerard Cox moet maar ongelijk krijgen met zijn lied waarin hij beweert dat hij weer voorbij is die mooie zomer.

Hoe het weer ook mag zijn, wij wensen u erg veel luisterplezier bij ons programma Rondom Tien, waarin we, tussen de muziek door, ook allerlei nieuwtjes en wetenswaardigheden ten gehore brengen.

Zie hier de Playlist >>

© 2022 Rozoradio