>  Playlisten Updates

> Schijven die Blijven >>  04 - Okt.
> Listen To The Music  >>  29 - Sept.
> Op z’n Hollands  >>   30 - Sept.
> Country Time >>  21 - Sept.
> In The Mood  >>   19 - Sept.

> Meer playlisten klik hier >> 
 

 

Thema in Tea for Two deze week: Gelijkenisseen en Overeenkomsten

Donderdag 29 September - Programma-maakster Bep Hendriksen zoekt iedere week een nieuwe invulling van haar gevarieerde muziekprogramma Tea for Two. Deze week heeft ze die gevonden in gelijkenissen en overeenkomsten tussen de gedraaide nummers. Vaak zit dit in het nummer dat ze van twee achtereenvolgende artiesten koos maar soms is het ook heel iets anders bijvoorbeeld iets wat twee artiesten beide in hun leven hebben meegemaakt. Lees verder >>

Zaterdag in de Rozo Express (10:00-13:00)

Zaterdag 01 Oktober - In de maand oktober is het 7e studio-album ‘’ Roman’’ van Rob de Nijs (uit september 1983) ons maand-album. Op de LP de hits Ik Geloof In Jou, Bo en Een Beetje Meer.
De LP bevat 12 tracks, echter op de cd-versie die deel uitmaakt van de 32 delige cd-box Tegen Beter Weten In,  bevat ook de bonus track Kleine Man.
Deze track gaan wij uiteraard draaien in een van onze volgende uitzendingen in de maand oktober.
Meer info zie onze website
 rozoexpress.nl

  

Rondom Tien; 10:00-12:00

Dinsdag  27 September - Niets is leuker dan zo af en toe eens graaien in je muziek-bestand en dan willekeurig plaatjes draaien uit vervlogen tijden. Graaien is tegenwoordig figuurlijk gesproken, want in werkelijkheid sleep je op de computer een nummer uit je muziek-bestand naar een afspeel-medium en klikt op “afspelen”. Zo eenvoudig is dat in deze tijd!

Voor dit programma zijn we dus weer eens aan het “graaien” gegaan en hebben een leuke nostalgische playlist in elkaar gezet. We hopen dat u er net zo..

Lees verder >>

 

Rondom Tien; 10:00-12:00

Dinsdag  04 Oktober - Vandaag is het 4 oktober, dierendag dus. Op allerlei manieren wordt dan aandacht besteed aan de dieren. Wij komen er niet onderuit en besteden in ons programma ook wat aandacht aan de diertjes. We starten de playlist met het zo bekende “Doggie in the window” dat we vooral kennen van Doris Day, maar waarvan wij de oorspronkelijke versie, gezongen door Lita Roza, draaien. Wat natuurlijk niet mag ontbreken is “Madammen met een bontjas” van Urbanus;

Lees verder >>

 

Deze week in Tea for Two: enkel Nederlands- en Franstalig repertoire

Donderdag 06 oktober - Toen Ralph Vermeulen onlangs co-presentator van Tea for Two was merkte zijn moeder (die natúúrlijk geluisterd had) op, dat ze het Nederlandstalige repertoire een beetje had gemist. Omdat Bep Hendriksen graag voldoet aan dit verzoek om meer Nederlandstalig repertoire, heeft ze voor deze week een Playlist samengesteld die voor de helft gevuld is met Nederandstalig- en voor de andere helft met Franstalig repertoire.
Lees verder >>