10:00 - 13:00; Rozo Express

Zaterdag 30 september - We hebben ook deze week weer een gevarieerde muzikale rondreis voor je. Ons wissel-album komt deze week uit 1978 en is van de Limburgse band Pussycat; ‘Wet Day In September’. De titelsong van het album, dat ook op single verscheen, gaat over een vrouw die tijdens een regenachtige dag in september over haar geliefde droomt. Als ze wakker wordt en de ochtendzon weer schijnt, zijn haar dromen verdwenen… Voor de A-B-Plaat reizen wij af naar het jaar 1975 en is van Nico Haak.
 
Lees meer >>


 

10:00-12:00; Rondom Tien

Dinsdag 03 oktober - We zien zo langzamerhand dat de herfst zijn intrede doet. Hier en daar zie je al bomen die de herfstkleur aannemen en hun bladeren laten vallen. Dat bracht ons op het idee om dit programma het thema seizoenen en het weer mee te geven. Alles wat met herfst, winter, lente , zomer en het weer te maken heeft komt aan bod.

We eindigen in de sfeer van de zomer om het een beetje optimistisch te houden.

Lees verder >>

13:00-15:00 in Tea for Two: Dieren in songs

Donderdag 05 oktober - Op 4 oktober is het dierendag. Als je een huisdier hebt waar je veel van houdt, is het voor dit dier elke dag dierendag. Immers voor een huisdier zorg je heel goed…. Daarnaast: dierendag is, net als moeder- én vaderdag een uitvinding van de commercie. De vondst van een album van het wereldnatuurfonds met de titel: Keep the jungle alive, gekoppeld aan dierendag deze week bracht Bep Hendriksen op het idee een Playlist samen te stellen met songs die gaan over dieren. Lees verder >>
 


Playlisten van uitgezonden of aankomende uitzendingen.


>
Tea For Two; >>    05 oktober >>
> Rondom Tien >>  03  oktober >>
>
Schijven die Blijven >>  03  oktober >>
>
In The Mood  >>   02 oktober >>


> Meer playlisten  >>
> Op z’n Hollands  >>   29  september >>
> Listen To The Music;  >>  28 september  >>
>
De Rozo Express; >>   30 september >>
>
Sounds & Visions  >>  25 september  >>
>
Country Time >>  23 -aug. >>