Luister hier
Rozo Live Stream
Rozo Express

Uitzendingen > Programma’s > Zaterdag > RozeExpress [Home] > 4  Februari 2017 >

< Zie hier de Playlist 04 Februari >

 Nieuws & Info uit onze uitzending van Zaterdag 4 Februari
Donderdag 2 februari verscheen het debuut-album "Just Some Thoughts" van Martine Fleming. Op haar website lezen we; Als zangeres volg ik mijn hart. Door te zingen. Door nummers te schrijven en samen met anderen te produceren en deze nummers vervolgens te zingen voor publiek. Los van een genre, gebaseerd op de inspiratie. Wij gaan er drie nummer van draaien, ofwel het Wissel-album van deze week.

Verder gaan we wederom een tijdreis maken deze week naar 4 februari 1967... In onze nieuwe rubriek 'Feitjes & Weetjes" Wat stond er 50 jaar geleden.eigenlijk in de hitlijst..? Wat voor weer was het eigenlijk op 4 Februari 1967 ?? Daar gaan we allemaal een antwoord op geven. Ook gaan we nummers draaien uit de hitparade van dat jaar, dus 50 jaar geleden...

Zin in een muzikale tijdreis?

© 2017 Rozoradio/rozoexpress

De rozo express wordt wekelijks gemaakt door André Schrooten en Dave Horward voor Rozo Radio.
Muziek samenstelling A.Schrooten.

Reageren op dit programma kan via e-mail
of telefonisch (
alleen tijdens de uitzending)  Tel. +31 (0)162-741290  (Studio)

Roos Blufpand – Afscheid


Haar liedjes zijn veelal vanuit de eigen persoon geschreven. Ze beheerst de kunst de dagelijkse dingen en emoties in haar liedjes te vertalen. Gevoelig mooie liedjes, gedragen door haar loepzuivere stem en zonder angst de muziek op een andere manier te benaderen: als het ware een omlijsting met de tekst als middelpunt. Zo ook Afscheid een liedje dat ze schreef speciaal voor haar Oma.

Lees meer over dit liedje >>

 

Feitjes & Weetjes; 4 Februari 1967

Reggy van der Burgt - Teddybeer / De Tijd Staat Niet Stil  (De A-B plaat vd.week)

Teddybeer van Reggy van de Burg staat op nummer 30 in de Top 40. Het is de opvolger van haar eerste single ‘Morgen als de dag begint’ De single ‘Teddybeer’ kwam op 3 december 1966 binnen op plaats 38,  wat voor Reggy een grote verrassing was. De single zou uiteindelijk de 14 plaats bereiken en er in totaal 12 weken in de lijst voorkomen.  Van de single werden naar schatting zo’n 40.000 exemplaren verkocht.
Door het grote succes van Teddybeer krijgt Reggy van CNR de kans om een LP op te nemen, die uiteindelijk in het voorjaar van 1967 verschijnt.
Wie meer wil weten over Reggy kijk dan op
http://www.zingzing.nl/ReggyvanderBurgtBiografie.htm