Rozo Radio
Rozolive stream2

55 jaar...

55 jaar...

Luister hier>

ARIANNE BEDANKT !!!


- Boeketje Klassiek is het klassieke programma van ROZO RADIO en dat al ruim 20 jaar. Arianne Houdijk samen met een aantal technici maar vooral de laatste jaren met haar vaste ROZO technicus Ben Smeets, hebben iedere week voor u een interessant en uitdagend klassiek programma gemaakt.

 
Aan het samenstellen van de tekst van dit programma en het uitzoeken van de passende muziek, heeft Arianne, zoals het een goede programma maker betaamt, steeds heel veel tijd besteed. Arianne wordt binnenkort 75 jaar en zij heeft besloten te stoppen met haar mooie programma.  


Uiteraard vinden wij dit ontzettend jammer,  want zij was op woensdagmiddag een van die vaste waarde in de ROZO programmering. Echter wij respecteren de beslissing van Arianne uiteraard en begrijpen dat zij samen met Ben, haar man, en haar gezin nog fijne en leuke dingen wil gaan doen, zonder met haar wekelijkse verplichting van het maken van een radio programma rekening te moeten houden.

Arianne is HET voorbeeld van iemand die vrijwilligerswerk doet. Altijd vrijwillig maar NOOIT vrijblijvend.

Dank je wel Arianne voor al die mooie programma’s die je ROZO RADIO en haar luisteraars hebt gegeven. Dank ook voor je onaflatende inzet en je fijne collegiale houding en groot ROZO hart.   

Arianne, we zullen je missen !! 

Programma’s > Woensdag > Boeketje Klassiek > programma-nieuws

© 2020 Rozoradio

 • Boeketje Klassiek Stopt.