Rozo Radio
Rozolive stream2

55 jaar...

55 jaar...

Luister hier>

Programma’s > Donderdag > Tea For Two home > Actueel Programma-nieuws >

 


 Judy Collins deze week  rode draad  in "Tea for Two"

Donderdag - 02 januari -  De makers van TEA FOR TWO wenst alle luisteraars een gezond, vreugdevol en gelukkig nieuw jaar.
Trouwe luisteraars weten dat een vaste formule van dit gevarieerde muziekprogramma de rode draad is. Meestal is dit  een artiest of band maar soms is het een thema. Deze week is de Amerikaanse singer-songwriter Judith Marjorie Collins, als artieste bekend onder de naam Judy Collins, onze rode draad. Deze inmiddels 80jarige zangeres begon in de jaren 60 als folkartieste en stapte in de jaren 70 over naar het "middle of the road"-genre. Ze zong vooral covers maar had daarmee niet alleen in haar thuisland maar ook in Europa veel succes. De bekendste covers die zij ooit op de plaat zette zijn "Send in the clowns", en "Both sides now". U zult deze week niet alleen deze twee nummers van haar horen maar ook nog vier andere, misschien wat minder bekende maar zeker niet minder mooie songs. Het is bijzonder te vermelden dat Judy zich in de loop der jaren niet alleen inzette voor de rechten van de mens maar ook voor UNICEF en voor de strijd tégen de landmijnen. Er staan ook deze week drie fraaie dubbelnummers op de Playlist en met artiesten als: Michael Jackson, ABBA, De Dijk, Helmut Lotti, Sergio Mendes e.v.a. belooft het weer een heerlijk programma te worden.

Luister daarom onder het genot van een kopje koffie of thee van één tot drie naar "Tea for Two" klik hier voor de playlist >>

Samenstelling en presentatie: Bep Hendriksen Techniek: Jaap Koelewijn

 

 

 • Programma nieuws     “Tea For Two”    13:00 - 15:00

© 2020 Rozoradio

Reageren op onze uitzending;