Rozolive stream2
Luister hier>

55 jaar...

55 jaar...

 << terug naar pagina  01
  Programma-nieuws (2)

Contact webmaster>>

  >>Ouder programma-nieuws

© 2020 Rozoradio

Zondag in Jes! Polariseren of communiceren?    19.00-20.00

Zondag 13 September -  Zwarte Piet, corona, immigratie, 1,5 meter, discriminatie… Over vele onderwerpen zijn we het oneens, waarbij meningen steeds vaker lijnrecht tegenover elkaar staan. In plaats van met elkaar te praten, veroordelen we de ander en maken we ruzie. Jessica Voets gaat vandaag in gesprek met trainer, coach en schrijver Jan van Koert, om te zien hoe het anders kan. Jan van Koert heeft een ruime dosis aan ervaring op het gebied van verbindende communicatie en conflictbemiddeling. Niet alleen heeft hij de Nederlandse politie en justitie getraind, ook heeft hij bijvoorbeeld zijn bijdrage geleverd aan de onderhandelingsgesprekken die de Syrische oppositiepartijen hadden met de President Assad Om zo in plaats

[ Lees verder ] 

RozoExpress  10:00 - 13:00

Zaterdag 12 September –  Hoewel wij regelmatig nummers van haar draaien, hebben wij tot nu toe nog nooit een album van Viktor Lazlo gekozen als wissel-album... Daar komt nu dus verandering in. We kozen het album Hot & Soul dat verscheen in 1989.
Viktor Lazlo, pseudoniem van Sonia Dronie
r geboren op  7 oktober 1960) is een Frans-Belgische zangeres en actrice.Ze ging naar België om te studeren in Mol en Brussel. Daar werd ze ontdekt door Lou Deprijck, ook de ontdekker van Plastic Bertrand en zelf actief in Two Man Sound en Lou & the Hollywood Bananas. Ze ontleende haar artiestennaam aan het personage Victor László uit de film Casablanca. Ook was ze...
[ Lees verder ]

 

Rondom Tien  10:00 - 12:00

Dinsdag 15 September -Het bevalt ons wel om ons programma een thema mee te geven. Hadden we vorige week allerlei binnen- en buitenlandse plaatsnamen in ons programma, nu gaan we ons richten op de landen waarin deze plaatsen te vinden zijn. Dus weer een muzikale wereldreis.

Onvoorstelbaar hoeveel muziek geschreven is met als onderwerp een land.

Af en toe hoort u een opname die niets met het thema te maken heeft, maar dan heeft het betrekking op een bericht dat we voor u klaar hebben of de verjaardag van een artist bijvoorbeeld.

[ Lees verder ]

Sounds & Visions  Thema:  “Beste Talenten”  19:00 - 21 00
 

Maandag 14 september -De talentenjachten zijn een fenomeen in Nederland. Ze bestaan al jaren. Denk maar eens aan Nieuwe oogst, Popstars, Showmasters, Playbackshow en nu The Voice of Holland en Idols. Als je er dan nog niet genoeg van hebt dan zijn er altijd de afgeleiden, zoals The voice kids of Pop Idol. Het is zelfs iets werelds. Overal heb je ze. Van sommige artiesten weten we misschien niet eens meer dat ze uit een talentenjacht zijn voortgekomen of zijn ze al vergeten. Vanavond zijn een aantal van deze artiesten weer opgetrommeld om hun stemgeluid te laten horen. Natuurlijk bij Sounds & Visions in het thema.
[ Lees meer ]