Rozolive stream2
Luister hier>
 << terug naar pagina  01

Contact webmaster>>

© 2021Rozoradio

Deze week in De Rozoexpress

Zaterdag 23 Januari – De week vliegt voorbij en we staan alweer in de startblokken met een overvolle nieuwe rozoexpress. Zoals gebruikelijk starten wij onze muzikale rondreis met een eerste track van ons wissel-album, deze week een actueel album uit 2020; ‘de beste zangers - musical 2020’’ .
Bewegen vinden wij ook heel belangrijk, daarom ook nu weer een nieuwe ochtendgymnastiek.
Naast nummers van eigen bodem, België en 3 nummers van Rob de Nijs, halen we ook weer school herinneringen op met twee nummers uit de Benny Vreden-collectie. De A-B plaat komt deze week uit 1971 en gaat over Tirol en Venetië.  In uur drie is het weer tijd voor de XXL-track, met de nadruk op “XXL’ want het nummer duurt maar liefst 11 minuten.  

 

Memories  10:00 - 12:00

vrijdag 22 januari - In deel 21 presenteert Max, Ann Breen en haar album “Love Songs”. Op 9 jarige leeftijd won zij een talenten festival met het lied “Edelweiss” uit de film “The sound of music”. Haar muziek is een Mix van Keltisch en country muziek. In het Guinness book of records, staat zij vermeld , als de langst genoteerde single uit de geschiedenis. Haar single  “Pal of my grandie days” stond 2 jaar in de hitlijsten. Het Guinness book werd voor het eerst uitgegeven in 1952 door de Guinness bier brouwerij, vandaar de naam Guinness book. Over haar liedjes zegt Ann: “De meeste nummers die ik heb opgenomen zijn sentimentele liedjes, die al jaren bestaan en nog heel lang zullen blijven bestaan”. [ Lees verder ]